Thursday, September 8, 2011

Sushi med Mikko & Isak

Vi hängde på Dubai Mall igår. Man blir alltid helt utmattad efter en dag där för den är så STOR!
Jag har ändå lärt mej att navigera runt, men det tog ganska många shoppingrundor. Mikko tappar ännu bort sej, som de flesta. ;)

Vi började dagen med att gå och äta glass till Coldstone igen, det var himmelskt.
På eftermiddagen joinade Isak oss och vi gick och äta sushi. Han är från Goa, likaså hans room-mate, Peter som jobbar i Healey's. De har planerat att öppna en restaurang i Goa inom några år så vi sa att vi kan åka dit ett tag och spela & sjunga lite, Goa är ett härligt ställe! (Vi åkte runt i Indien i en och en halv månad 2006, sku vara kul att åka tillbaks.)

Väl tillbaks på hotellet gick vi till Cavendish för att dricka espresso och the head chef från USA, Thomas Gagliardi, som har hittat på och lagat all den underbara maten kom och sa hej och berättade att han var väldigt stolt över sin "apple tart tatin med spicy mascarpone" så jag kunde ju inte låta bli att beställa den. Och den var just så god. Mikko åt chokokaka.
Efter det var vi ju ännu tröttare, kakdöden liksom (det är begreppet vi brukade använda förra året då vi ofta gick och fika, Mikko, Benjamin & jag. Vi testade alla världens cafén och chokladkakor, alltid på vår lediga dag.)
Så det blev mys & film på rummet. Berndt (ena managern) försökte locka oss på Ladies' Night men det får nog vänta tills nästa vecka..

Idag på agendan finns lite spring på gymmet plus inövning av nya låtar. Erykah Badu & Rihanna vilket ska bli kul!

Här är några bilder från igår:


man måste vara snabb


här förklaras det på arabiska hur man ska gå till väga
(ja-haa nu förstår jag!)

No comments:

Post a Comment